Roses es promociona entre el sector del turisme de negocis a la Costa Brava Business Days

Del 19 al 23 d’octubre, seixanta representants d’agències especialitzades en l’organització d’esdeveniments, associacions, agències de comunicació i travel mànagers dels principals mercats europeus visiten les comarques gironines per participar en la iniciativa Costa Brava Business Days. L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses està present en aquesta acció comercial, promocionant Roses i presentant l’alt potencial de la població com a seu d’esdeveniments MICE: Meetings, Incentives, Congresses and Exhibitions).
20/10/2016 19:03 -    

L’esdeveniment Costa Brava Business Days, organitzat pel Costa Brava Girona Convention Bureau del Patronat de Turisme de la Diputació de Girona, té l’objectiu de promocionar l’oferta de reunions i esdeveniments de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre els professionals del turisme de negocis dels Països Nòrdics, Alemanya, França i Espanya que busquen destinacions alternatives a les grans ciutats europees.

Durant quatre dies, els participants podran establir relacions professionals amb quaranta-cinc empreses i entitats especialitzades en reunions i esdeveniments de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, en contacte amb les agències europees amb qui compartiran l’experiència en primera persona de l’oferta de turisme de negocis de la demarcació de Girona.

Una primera jornada farcida de workshops i dinàmiques d’equip que establiran un primer contacte presentació de l’oferta donarà a pas a tres dies de viatges de familiarització que recorreran tot el territori, des de la Costa Brava fins el Pirineu de Girona. Per tal que cada assistent pugui experimentar les propostes més properes al seu interès, s’ha dissenyat un recorregut diferent per cada segment del sector de turisme de negocis: incentius, convencions, esdeveniments i congressos.

El Costa Brava Business Days respon a la demanda creixent del sector per trobar destinacions alternatives per esdeveniments corporatius i d’associacions on l’autenticitat del territori, l’oferta d’espais singulars i les experiències genuïnes aporten un valor afegit a la proposta del professional del turisme de negocis

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document