Roses inaugura aquest dissabte el nou circuit BTT amb una exhibició

Dissabte 5 de febrer, l’Ajuntament de Roses inaugurarà el nou circuit de BTT incorporat a la zona esportiva de la població, concretament al costat del camp de futbol de la Vinyassa. L’acte s’iniciarà a les 15 hores i comptarà amb una exhibició de l’expert Manel Ibars i la col·laboració del Club Ciclista de Roses. Els assistents poden portar les seves bicicletes i ser els primers a provar el nou espai.
31/01/2022 10:39 -    

Els treballs del circuit es va iniciar el passat 16 de desembre en el terreny de titularitat municipal ubicat a la ronda de Dalt, entre l’escola Montserrat Vayreda i el Camp de Futbol de La Vinyassa. Amb 1.200 m2 de superfície, l’espai disposa d’àmplies dimensions per facilitar la llibertat de moviment, on s’han incorporat dubbies, altiplans i peralts, així com troncs i pedres, per crear els obstacles i corbes necessaris. Les zones s’han determinat per diferents trams d’edat, modalitat i nivell tècnic, de manera que pugui ser utilitzat tant per un usuari experimentat com per un principiant que pugui evolucionar i progressar al següent nivell. El conjunt dels treballs ha tingut un cost de 44.000

 

Per donar a conèixer les característiques i possibilitats que ofereix el nou circuit, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament ha organitzat per a aquest dissabte, a partir de les 15 h, una inauguració que comptarà amb la participació de Manel Ibars. Ibars, expert en el món de la bicicleta i amb més de 25 anys de pràctica en diferents modalitats de mountain bike, XC, enduro, descens, dirt jump, freeride, 4X, pumptrack i també bmx race i freestyle, oferirà una exhibició i mostrarà als assistents les opcions que ofereix el circuit i com aprofitar cada salt. L’acte comptarà també amb la col·laboració del Club Ciclista Roses i l’assistència dels integrants de l’escoleta del club.

 

La regidora d’esports, Verònica Medina, convida a tots els amants de la BTT i persones que vulguin iniciar-se en aquest esport a assistir el dissabte amb la seva bicicleta "per poder compartir una tarda d’esport i diversió, fer un primer tast del circuit que a partir de dissabte es posa a disposició del públic i poder conèixer de la mà d’un expert com en Manel Ibars, totes les possibilitats que ofereix el circuit."

 

Roses amplia amb aquest nou projecte el conjunt d’instal·lacions i equipaments esportius municipals de què disposa (camps de futbol de la Vinyassa, piscina coberta, pavelló i pista polivalent coberts, estadi, camps de futbol i vòlei platja, pistes de petanca, skate parc i street workout, rocòdrom…).  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document