Roses incorpora 10 minideixalleries repartides pel terme municipal

A partir d’avui, els veïns i veïnes de Roses disposen de 10 minideixalleries distribuïdes al llarg del nucli i urbanitzacions del terme municipal, on poden dipositar residus sòlids de petit format i consumibles domèstics, sense necessitat de traslladar-se a les instal·lacions de la deixalleria situada a la carretera de les Arenes.
29/07/2020 10:54 -    

La instal·lació dels 10 punts urbans de recollida es va iniciar ahir dimarts, i finalitzarà avui mateix, oferint així un nou servei de suport al reciclatge de petits materials, que resulti més còmode i proper a la ciutadania. Les estacions de recollida, de petites dimensions, permeten el dipòsit dels següents materials: piles, bateries de mòbil, CD-DVD, telèfons mòbils, cartutxos d’impressora i bombetes, tant de baix consum con convencionals i halògens.


El cost, tant de la instal·lació com del manteniment i gestió de les 10 miniestacions, anirà a càrrec de FCC, concessionària del servei de neteja al municipi, d’acord al contracte signat amb l’Ajuntament de Roses. L’empresa s’encarregarà també del transport de les fraccions recollides fins a la deixalleria municipal per al seu tractament i reciclatge.


Els punts de recollida han estat distribuïts estratègicament per donar servei a les diferents àrees i urbanitzacions del municipi on es concentra el major nombre de població al llarg de tot l’any. Les seves ubicacions exactes són les següents:

 

Nucli de la vila: plaça Pep Ventura – Riera Ginjolers amb carrer Puig Rom – Estació bus amb gran via Pau Casals - plaça Llevant – Jaume I amb plaça Frederic Rahola

Mas Oliva: carretera Mas Oliva (davant instal·lacions Tennis Roses)

Santa Margarida: avinguda Gola Estany

Mas Mates: plaça de l’Alegria

Mas Buscà: entrada de la urbanització

Mas Fumats: entrada de la urbanització

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document