Roses inicia el nou curs escolar amb 1.935 alumnes

Avui han començat les classes d’educació infantil i primària amb normalitat. L’alcalde de Roses, Joan Plana, i el regidor d’Educació, Marc Danés, han visitat els cinc centres educatius del municipi i les dues escoles bressol per desitjar un bon inici de curs.
06/09/2022 07:06 -    
Roses ha engegat avui un nou curs escolar amb 1.935 alumnes repartits entre les escoles bressol i els centres educatius d’infantil i primària (141 a les escoles bressol del municipi i 1.794 a educació infantil i primària). La posada en marxa d’aquest curs ha arrancat amb normalitat, després de dos anys on les restriccions per la pandèmia han marcat els protocols dels centres educatius.
Malgrat la total normalitat en la tornada a l’escola, el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Roses, Marc Danés, ha destacat dues situacions en vies de resoldre’s. Per una banda, davant la superació de ràtios marcades per la legislació, el regidor ha explicat que l’Ajuntament ha sol·licitat al Departament d’Educació de la Generalitat un nou grup a primer de primària al Montserrat Vayreda i un nou grup de sisè de primària al Jaume Vicens Vives. Els dos grups estan a l’espera de l’aprovació per part del Departament. Per altra banda, l’escola Narcís Monturiol també ha notificat que, arran de la manca de monitors, no podran oferir el servei de tarda.
Els alumnes d’educació secundària, batxillerat i cicles formatius retornaran a les classes aquest dimecres, 7 de setembre.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document