Roses instal·la el primer pipi can del municipi a la zona esportiva

L’empresa municipal Rosersa ultima aquests dies els treballs de condicionament d’un recinte destinat a pipi can, situat a la zona esportiva. El recinte, de més de 200 m2, es troba situat a continuació del pàrquing condicionat recentment per l’Ajuntament de Roses entre l’Estadi Municipal del Mas Oliva i el Club de Tennis de Roses.
28/07/2016 11:50 -    

L’habilitació d’un espai pipi can a Roses dóna resposta a la demanda feta per gran part dels propietaris de gossos de la població, posant a la seva disposició una àmplia àrea, completament vallada, on els veïns podran portar els seus animals de companyia a partir d’ara. Properament, està prevista la instal·lació d’un recinte de les mateixes característiques a l’olivar municipal de la Gran Via per diversificar l’oferta disponible. Els dos recintes serviran com a prova pilot per poder avaluar el seu funcionament de cares a la posada en marxa d’altres pipi can al municipi.

 

L'espai habilitat a l’àrea esportiva, compta amb una superfície de més de 200 m², completament tancat per garantir la seguretat tant dels gossos que en facin ús com dels vianants que circulin per la zona. Fins al moment, els treballs realitzats han estat la col·locació del terra, el tancament del terreny amb una tanca de fusta perimetral i la col·locació de bancs, així com la realització de les escomeses d’aigua necessàries per a la connexió d’una font, que s’instal·larà durant els propers dies. L’actuació finalitzarà amb la col·locació de papereres i expenedors de bosses per recollir els excrements dels animals.

 

El nou pipi can pot ser utilitzat per tots aquells veïns de la zona que ho desitgin, així com per les persones que s’hi desplacin per passejar els seus gossos. Dins l’àrea habilitada, els gossos poden anar deslligats, a excepció dels potencialmen

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document