Roses intensifica la seva promoció turística entre els mercats de proximitat francès i català

Turisme de Roses prossegueix amb el posicionament i la visibilitat de la destinació en les principals fires de referència del sector i finalitza el mes de març amb una intensa activitat de promoció, participant en el Salon du Randonneur de Lió i en el Mercat del Ram de Vic. Dos escenaris que apleguen un gran nombre de visitants de proximitat amb perfils idonis per a l’oferta rosinca, com són el turista esportiu i el turista familiar.
25/03/2024 07:44 -    

El Salon du randonneur supera cada any els 14.000 visitants procedents de la ciutat de Lió i de la seva àrea d’influència, interessats en el senderisme, el cicloturisme i la natura, uns àmbits en els quals Roses té molt per oferir. Es tracta a més d’un mercat de proximitat molt interessant, ja que aporta gran nombre de visitants que aprofiten els mesos que resulten més idonis per a la pràctica d’aquests esports, fora de temporada alta. Per aquests motius, Turisme de Roses ha aprofitat aquest important aparador per a la promoció de la destinació, amb l’objectiu d’ampliar i consolidar aquest mercat.

 

D’aquesta manera, al llarg dels tres dies que ha durat la fira – del 22 al 24 de març- el personal desplaçat ha pogut oferir als visitants informació de qualitat i de primera mà entorn a l’àmplia oferta de què disposa el municipi, i molt concretament sobre les seves 12 rutes senderistes i 9 ciclistes, així com sobre la important xarxa d’establiments adherits al segell cicloturístic Ride Roses, que ofereixen tot l’any serveis específics per a ciclistes. La fira ha tingut lloc al Centre de Congrès de Lyon, on Roses ha participat sota el paraigües de Turespaña.

 

Durant les mateixes dates, Turisme de Roses ha estat també present al Mercat del Ram de Vic. Es tracta d'una fira genèrica amb gran assistència de públic (supera els 130.000 visitants), on Roses assisteix anualment per donar a conèixer la destinació i consolidar un altre turisme de proximitat, en aquest cas el català, format tant per osonencs com per persones procedents d’altres punts de Catalunya que visiten la fira. En aquest cas, l’assistència de Roses s’ha integrat en l'espai del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document