Roses obre a la participació ciutadana el nou reglament de la Piscina Municipal

Entre els processos que l’Ajuntament de Roses està obrint a la participació ciutadana per a la pressa de decisions col·lectiva entorn als serveis i projectes que es desenvolupen a la població, arriba ara el torn del nou reglament de la Piscina Municipal. L’objectiu d’aquesta iniciativa és la de recollir el màxim d’opinions i aportacions d’abonats i usuaris, per tal d’oferir un servei amb la màxima qualitat i eficàcia possibles.
13/03/2017 16:55 -    

Aquest any 2017 s’ha iniciat el procés per a l’elaboració del nou reglament de la Piscina Municipal de Roses i, per aquest motiu i amb caràcter previ a l’elaboració de l’ordenança corresponent, l’Ajuntament realitza una consulta pública per recollir l’opinió dels ciutadans i organitzacions potencialment afectades per la futura norma.

 

D’aquesta manera, els ciutadans i les entitats que ho considerin oportú, poden remetre al consistori les seves opinions fins al dia 7 d'abril de 2017. Per fer-ho, cal omplir una instància adjuntant el document preparat especialment al Servei d'Atenció al Ciutadà o, en el cas de persones jurídiques, via electrònica amb certificat digital. Tota la informació i els documents necessaris es troben a la web municipal www.roses.cat (apartat Consulta pública reglament piscina).

 

Actualment, la Piscina Municipal de Roses compta amb les normes d’ús aprovades el 26 de febrer de 2007. Aquest document, que tot equipament esportiu d’aquestes característiques ha de tenir, parteix de les recomanacions elaborades per la Generalitat de Catalunya i presenta les normes que els usuaris han de respectar quan utilitzen els diferents espais del centre (piscines, sales d’activitats, vestidors...), així com una sèrie de normes de caràcter general que afecten al conjunt de la instal·lació.


Més informació:

 

L’objectiu de la nova reglamentació que ara s’obre a la participació ciutadana, és poder comptar amb un reglament més ampli que indiqui les formes de procedir en els diferents àmbits i que es puguin aplicar per igual en tots els casos. Una altra necessitat que hi ha és poder corregir i tractar, a través d’aquesta nova normativa, conductes incíviques i irrespectuoses per preservar la Piscina Municipal com un lloc adequat per a la pràctica de l’esport, que satisfaci la totalitat d’usuaris.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document