Roses obre la convocatòria de subvencions 2019 amb una dotació total d’1,1 milions d’euros

L’Ajuntament de Roses obre les primeres convocatòries de l’any perquè entitats, associacions i particulars sol·licitin les subvencions que el consistori destina anualment a projectes de caràcter social, educatiu, esportiu, econòmic, cultural o de millora urbanística i mediambiental. El total de partides assignades a ajuts ascendirà enguany a 1.099.372 €. Els interessats poden presentar les seves sol·licituds a partir de demà, 26 de febrer, fins al 18 de març (inclòs).
25/02/2019 11:34 -    

Un important apartat contemplat en els pressupostos municipals de Roses correspon a les subvencions destinades a associacionisme, entitats i tots aquells agents implicats en la millora de la vila, de la qualitat de vida dels seus habitants o en la projecció de la població, des de diferents àmbits com ara ensenyament, esport, cultura, medi ambient, atenció social, comerç, etc. L’objectiu d’aquests ajuts és el d’afavorir la tasca que aquestes entitats realitzen i potenciar l’important retorn social i la cohesió que aporten a la ciutadania

 

Les subvencions que obren el seu termini de sol·licitud demà, 26 de febrer, fins al proper 18 de març, són les següents:

 

Programa

Inici termini presentació sol·licituds

Final termini presentació sol·licituds

 

Entitats que realitzen activitats cultura i festes

26.02.2019

18.03.2019

 

Entitats que realitzin o organitzin activitats en matèria esportiva

 

Esportistes individuals de Roses que participin en competicions esportives oficials

 

Entitats esportives que promocionin categories inferiors i participin en competicions esportives federades

 

Escoles i instituts per a la realització d'activitats

 

AMPA's per a la realització d'activitats

 

Entitats i associacions que realitzin activitats en matèria de medi ambient

 

Per la seva banda, altres subvencions disposen de diferents terminis de sol·licitud, com és el cas dels ajuts a colles de Carnaval (10 de març), als reis de Carnaval (15 de novembre), al concurs de fotografia de Carnaval (17 de març), al concurs de sardanes Vila de Roses (15 d’agost), als premis d’excel·lència ESO (27 de juny), al concurs literari Jocs Florals (28 d’abril), o a les prestacions d’urgència social, que es poden sol·licitar tot l’any. Pel que fa a les subvencions de caràcter nominatiu, es poden sol·licitar fins al 30 de març.

 

Les bases completes de la convocatòria, informació i documentació a presentar, es poden consultar en el següent enllaç:

 

http://www.roses.cat/ajuntament/informacio-administrativa/subvencions-2/subvencions-2019

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document