Roses ofereix a les empreses una sessió informativa per trobar personal per a la temporada d’estiu

L’Àrea de Promoció Econòmica de Roses ha programat una sessió informativa per al proper divendres 10 de juny, que porta per títol "El repte del personal per la temporada d'estiu". Amb aquesta iniciativa, l’ajuntament vol aportar solucions al repte i dificultats que suposen per a les empreses aconseguir els equips de personal que necessiten per als seus establiments i activitats durant els mesos d’estiu, dificultats que aquest any s’estan veient accentuades.
27/05/2022 10:36 -    

L’activitat sorgeix de l’important increment d’ofertes de treball fetes arribar al Servei de Difusió de l’Àrea de Promoció Econòmica, i davant la preocupació manifestada per les empreses en no cobrir les vacants. Tenint en compte que el servei al visitant és un element cabdal per al prestigi de la destinació, l'ajuntament proposa aquesta sessió informativa per donar a conèixer les claus del mercat de treball actual per conèixer què està passant i cercar solucions per poder-hi fer front.

 

 

Les persones interessades poden participar tant presencialment, acudint a la sessió que tindrà lloc a Ca l’Anita, o bé connectant-se online a la retransmissió en directe que es farà de la xerrada. En tots dos casos, cal confirmar assistència enviant un correu electrònic a promocioeconomica@roses.cat, indicant si es participarà presencialment o online.


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document