Roses ofereix tallers d'imatge professional i storytelling per a empresaris, treballadors i aturats

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses continua amb la seva tasca formativa i d'aportació de recursos per a treballadors, aturats i empresaris de la població, incorporant durant aquest mes de novembre dos nous tallers: el d'Imatge Professional 2.0, que tindrà lloc el proper 5 de novembre, i el de Storytelling, tècniques comunicatives per a la recerca de feina, que s'oferirà el dia 12. Les dues jornades són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia.
29/10/2014 09:31 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L'ampli ventall de noves possibilitats que l'anomenada Web 2.0 o Web Social ha obert per a l’empresa i el professional, centrarà el “Taller d'Imatge Professional 2.0- Eines de Networking” que tindrà lloc a la sala de formació de l'Àrea de Promoció Econòmica de Roses, el proper dimecres 5 de novembre, de 9.30 a 13 h.

 

L'acció formativa està adreçada a emprenedors i empresaris, però també pot resultar útil per a treballadors i persones en recerca de feina. Durant el taller es donaran a conèixer les diferents eines de networking que la xarxa posa a l'abast dels professionals per a la gestió dels seus projectes i l’organització d'empreses i entitats, per a la creació d'un nou espai de comunicació bidireccional amb els clients, o la necessitat d'estar present a la xarxa i disposar d'una bona identitat digital

 

El següent dimecres, 12 de novembre (de 9.30 a 13 h), tindrà lloc el “Taller de Storytelling”, que dirigirà la seva atenció al domini de tècniques comunicatives com l'anomenat storytelling o relat de marca, basat en transmetre un missatge a través d'una història. Concretament, la formació s'adreçarà a l'ús d'aquestes eines per a la recerca de feina o per despertar l’interès de les empreses vers els candidats o projectes empresarials. El taller està adreçat a persones en recerca de feina però resulta també útil per a emprenedors i empresaris.Els dos tallers són gratuïts. Per participar-hi cal inscripció prèvia, que es pot realitzar a l'Àrea de Promoció Econòmica de l'AJuntament de Roses (carrer Madrid, 1. Telèfon 972 15 25 21, promocioeconomica@roses.cat).

 

Les dues formacions estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i compten amb el finançament del Servei Públic d'Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document