Roses organitza una recapta d'aliments i una recepció per a l'arribada del corredor de la Cursa Solidària a Catalunya

Emmarcada en la campanya “La fam no fa vacances” promoguda per la Fundació Banc dels Aliments, el corredor Marc Fernández va sortir ahir diumenge des de l'Hospitalet de l'Infant, per fer una volta solidària a tot Catalunya. Per cada quilòmetre recorregut, el grup Esclat-Bonpreu donarà 1 quilo d'aliments, de manera que se n'esperen obtenir un total de 1.219 kg. L'etapa del proper dijous 5 de juny, tindrà el seu punt d'arribada a Roses, on el consistori organitzarà diferents activitats per donar suport a la iniciativa.
02/06/2014 10:40 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb motiu de l'arribada del corredor Marc Fernández, les àrees d'Esports i de Benestar Social de l'Ajuntament de Roses organitzaran el proper dijous una recapta d'aliments a la plaça Catalunya, punt previst per a l'arribada del corredor. L'espai habilitat per a la recollida d'aliments (els organitzadors recomanen portar llet), romandrà obert entre les 18 i les 20 h, i comptarà amb la col·laboració del Centre de Distribució d'Aliments de Roses, on també es destinaran els productes aportats.

 

Una altra iniciativa és l'organització d'una recepció oficial al corredor a l'Ajuntament. Prèviament, però, totes les persones interessades a acompanyar Marc Fernández en el seu darrer tram d'etapa a Roses, ho podran fer. L'Ajuntament ha previst la concentració de corredors a la plaça Catalunya entre les 18 i les 18,30 h, des d'on es dirigiran fins al punt de trobada amb Fernández a l'entrada al municipi.

 

L'objectiu és realitzar un acompanyament del corredor durant el darrer tram del seu recorregut fins a la plaça Catalunya de Roses on, a continuació, els regidors d'Esports i de Benestar Social (Anna Jorquera i Marc Danés, respectivament), oferiran la recepció oficial a l'Ajuntament.

 

En total, la volta a Catalunya solidària està estructurada en 15 etapes -una per dia-, 6 de les quals transcorreran per les comarques gironines.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document