Roses participa en la iniciativa mundial CLEAN4CHANGE amb una recollida de residus el 18 de setembre

Diumenge 18 de setembre tindrà lloc a Roses la jornada CLEAN4CHANGE 2022, consistent en una recollida de residus oberta a totes les persones que vulguin participar en aquest esdeveniment que se celebra a nivell mundial. L’activitat està organitzada per TOMRA, empresa multinacional del sector del reciclatge amb seu a Roses, i compta amb la col·laboració de Roses ZeroPlàstics, Cabirols, Club Atletisme de Roses i Port de Roses.
08/09/2022 16:03 -    

La iniciativa Cleanchange uneix voluntaris de tot el món per tal de recollir brossa dels espais de lleure, la muntanya i el mar, i fer un pas cap a un planeta més net i sostenible. Les persones interessades a participar cal que s’inscriguin prèviament a través del codi QR que apareix al cartell de l’activitat (adjunt). Diumenge 18, la jornada s’iniciarà a les 9 h i el punt de trobada assignat és l’estació de SARFA. L’Ajuntament de Roses posarà a disposició el material de recollida i de protecció i l’empresa Tomra oferirà un obsequi a tots els participants i un petit esmorzar en finalitzar.

 

Amb l’objectiu de mobilitzar la consciència col·lectiva sobre la necessitat de prendre mesures i emprendre accions contra el mal mediambiental, TOMRA organitza també, juntament amb les escoles i instituts de Roses, una setmana de recollida de residus que tindrà lloc del19 al 23 de setembre. D’aquesta manera, les diferents classes, liderades pels seus tutors i tutores, faran passejos per la natura prop del seu centre d’estudis per recollir els residus que trobin.

 

TOMRA Recycling Sorting dissenya i fabrica tecnologies de classificació basades en sensors per al sector mundial de reciclatge i tractament de residus, per transformar la recuperació de recursos i crear valor a partir de residus.

PDF document icon Cartell amb codi QR inscripció.pdf — PDF document, 1.97 MB (2067514 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document