Roses presenta aquest divendres el nou Servei de Mediació Juvenil

Aquest divendres, 20 de gener, l’Àrea de Joventut de Roses presentarà al Teatre Municipal de Roses (19 h), la posada en marxa del nou Servei de Mediació Juvenil que oferirà recursos al jovent rosinc per fomentar la seva participació i millorar la convivència. L’acte anirà a càrrec de la regidora de Joventut, Verònica Medina i del personal encarregat d’implementar i coordinar el servei.
18/01/2023 14:35 -    

El nou servei de mediació que l’Ajuntament de Roses posa a partir d’ara a disposició dels joves del municipi de manera totalment gratuïta, parteix dels resultats d’un estudi i diagnosi previs realitzats durant els darrers mesos, els resultats dels quals també es presentaran divendres. Aquest treball de camp previ, dut a terme per educadors que han recorregut carrers i equipaments del municipi freqüentats pel jovent i que els ha permès interactuar amb els nois i noies, ha permès conèixer els perfils del teixit juvenil de Roses, les seves situacions i necessitats, així com l’origen de determinades conductes al carrer.

 

Ara, el següent pas és aportar les eines i els recursos adients per oferir al jovent rosinc, dirigint les seves motivacions i aspiracions de futur en un marc de convivència i participació. Per aconseguir-ho, el CAR Jove i el nou Servei de Mediació treballaran conjuntament, oferint un guiatge personalitzat als joves i a les joves que ho desitgin, per afavorir la seva emancipació, millorar la convivència juvenil des d’una vessant social i contribuir en la millora del benestar general de tota la població.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document