Roses prossegueix amb la millora de vials i asfaltarà properament 30.000 m2 de 36 carrers

L’Ajuntament de Roses acaba de treure a licitació el projecte consistent en l’arranjament i restitució de paviments asfàltics de diversos carrers de la població, amb una nova fase d’actuacions que renovarà un total de 36 carrers i 29.790 m2. Aquests treballs s’inclouen dins l’anomenat Pla PVIR que el consistori ve realitzant durant els darrers anys, i que té per objecte una millora i condicionament continuats de la vialitat a Roses.
23/10/2017 18:11 -    

El Pla PVIR consisteix en la realització periòdica de treballs d’asfaltatge i pavimentació en aquells punts del municipi que presenten signes de deteriorament. La seva finalitat és el desenvolupament gradual de les millores necessàries per garantir la seguretat viària i l’accessibilitat. Els vials que es van incorporant a les millores responen a aquells que presenten un grau de deteriorament més elevat de la calçada, detectats pels serveis tècnics municipals, Rosersa, i a partir de les observacions i informacions aportades per la col·laboració ciutadana.

 

El projecte que es durà a terme properament inclou la realització de tres tipus de treballs: restitució de capa d’asfalt, estesa d’una nova capa d’asfalt i reparació d’asfalts aixecats a causa d’arrels d’arbres. En el primer grup, on la capa d’asfalt serà restituïda, es troben els carrers Alhambra, Salamanca, Navarra, París, Berlín, Amsterdam, Luxemburg, Madrid, Mainada, Trinitat, Doctor Arruga, Aragó, Puig Rom i Cala Llarga, la plaça de l’Estel, la Gran Via Pau Casals, l’aparcament de darrera de la piscina, l’avinguda de Rhode, la ctra. de les Arenes i la ronda Miquel Oliva Prat.

 

Els carrers on s’estendrà una nova capa d'asfalt són Port Marina, ronda de Circumval·lació, Oslo, Viena, Amsterdam, Andorra, Santiago Russinyol, Rubens i av. Díaz Pacheco (final Almadrava). Per últim, els carrers on es repara l'asfalt aixecat per arrels seran l’av. del Pastor, els carrers Cap Gros, Espanya, Berlín, Arquímedes, Gauguin, i l’avinguda Díaz Pacheco

 

El pressupost amb què compta el conjunt de les obres surt a licitació per un import de 410.897,92 € i els treballs tindran 2 mesos d’execució.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document