Roses protagonitza el segon episodi del programa Gent de Mar, que emet aquesta nit Esport 3

Aquesta nit, a les 22.25 h, Esport 3 emet el programa Gent de Mar mostrant la costa que discorre entre el Cap de Creus i el Golf de Roses. Al llarg del capítol, l’aventurer Rai Puig recorre en caiac de mar el litoral de Roses, Empuriabrava i Sant Pere Pescador. El programa quedarà també publicat a la plataforma TV3 a la Carta.
11/07/2022 08:16 -    

Gent de Mar és un programa que visita la costa catalana, del Cap de Creus al Delta de l’Ebre, a bord del caiac de l’aventurer Rai Puig. Conegut per les seves expedicions arreu del món, en espais tan diversos com Papua Nova Guinea, Alaska o Canadà, en Rai recorre en aquesta ocasió el litoral català, cercant paisatges inaccessibles, personatges i històries.


Cadascun dels capítols té una durada d’entre 25 i 30 minuts. En l’episodi del "Cap de Creus al Golf de Roses" que s’emet avui, i que ha comptat amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme de Roses, Rai Puig navega per cales i penya-segats del Cap de Creus fins arribar a la cala Jóncols, on entrevista els productors de vi subaquàtic de cala Jóncols, Michael i Alexis Gómez. Seguint la seva ruta, arriba a cala Rostella per parlar amb l’il·lustrador de natura Toni Llobet, visita el Pòsit de Pescadors i parla sobre meditació amb l’Edgar Tarrés, en l’incomparable marc que ofereix la Ciutadella.


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document