Roses rebrà la competició internacional Mediterranean Masters Week a finals de setembre

El GEN Roses, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roses i Port de Roses, ha decidit enguany fer un pas més en la seva aposta en l'organització de competicions de nivell creant la Mediterranean Masters Week, una trobada internacional amb vocació anual, que engloba totes les disciplines de vela lleugera en la categoria Màster i que es desenvoluparà entre els propers 21 i 29 de setembre a Roses.
Roses rebrà la competició internacional Mediterranean Masters Week a finals de setembre

Cartell Masters Week

27/08/2013 09:40 -   Departament de Comunicació i Premsa   GEN Roses

Amb la Mediterranean Masters Week (MMW), dirigida a regatistes màster (és a dir, amb edats a partir dels 30 o 35 anys, depenent de la disciplina), el GEN busca combinar el desafiament de la competició amb la diversió d'unes curtes vacances al final de l'estiu, i fer-ne cita obligada en el calendari esportiu de qualsevol regatista màster en totes les classes.

 

En la seva edició inaugural, el MMW inclourà regates en les classes Laser, Finn, 470, Catamaran, Classe A, IOM i Patí Català. Màsters de totes les edats són convidats a participar en aquesta emocionant nova aventura que permetrà els entusiastes de tot el món gaudir de la Badia de Roses, així com la vila que li dóna el nom.

Des del consistori rosinc es valora molt positivament la iniciativa, que torna a col·locar el municipi de Roses, de la mà del GEN, en la primera fila dels esdeveniments nàutics. Alhora, contribueix a allargar la temporada turística fins a finals de setembre, quan l'ocupació turística ja s'ha reduït considerablement, amb una competició que portarà a la població aficionats d’arreu acompanyats per família i/o amics.

 

Calendari Mediterranean Masters Week per disciplines:

 

LASER:

Del 21 al 24 de Septembre: Regates

Del 21 al 22 de septembre: Trofeu TO BE Laser Master

FINN:

Del 21 al 24 de Septembre

470:

Del 27 al 29 de Septembre

CLASE A /CATAMARAN:

Del 27 al 29 de Septembre

PATÍ CATALÀ DE VELA:

Del 27 al 29 de Septembre

IOM:

Del 28 al 29 de Septembre: Regates

Més informació i inscripcions:

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document