Roses revalida la Quarta Flor d'Honor del moviment Viles Florides

El passat divendres dia 7 d'octubre es va fer l'entrega de les Flors d'Honor en un acte que va tenir lloc a l’amfiteatre de la ciutat de Tarragona. Aquesta ha sigut l’onzena edició d'aquest certamen, en el qual el municipi de Roses hi participa des de la primera edició. Amb el decurs dels anys, el nombre de poblacions que han entrat a formar part de Viles Florides ha anat en augment, fins arribar a comptabilitzar aquest 2022 un total de 155 municipis de Catalunya i Andorra adherits.
10/10/2022 12:41 -    

L'any passat Roses va assolir la Quarta Flor d'Honor, revalidada enguany, fruit d'anys de millora continua en el verd urbà i el medi ambient, apostant per una jardineria mediterrània amb presència d’espècies adaptades a la climatologia, paisatge i cultura pròpies, que donen un valor afegit al municipi, que millora la qualitat de vida dels residents i que convida a rebre visitants.

 

El moviment Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, mobiliari urbà i espais lúdics que esdevenen un exemple a seguir. En l'acte d'enguany, a part de l’entrega de les Flors d'Honor als 155 municipis participants, també es varen lliurar 5 reconeixements temàtics: Millor rotonda florida, Flors amb ànima social, Cerca de solucions més sostenibles per a jardineria amb climatologia adversa, Accions de millora de la franja marítima i Menció a la Promoció turística de la marca Viles Florides.

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document