Roses segueix formant els comerciants del municipi

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses prossegueix aquesta tardor amb el programa formatiu adreçat als comerciants del municipi, amb dos tallers que tindran lloc els mesos d’octubre i novembre. La participació és gratuïta i cal inscripció prèvia, que ja es pot realitzar.
21/09/2017 17:13 -    

 

La primera de les formacions tindrà lloc el dilluns 16 d’octubre al matí, de 9.30 a 13.30 h, i consistirà en l’explicació de tècniques de store-manager, adreçades a millorar els punt de venda i atreure clients. Els participants han de portar un suport electrònic (tauleta, ordinador, telèfon mòbil), que els permeti practicar les diferents tècniques i l’ús de les xarxes socials per optimitzar els seus negocis.

 

La següent formació serà un taller de Retail i Visual Merchandising, consistent en mostrar aspectes com la col·locació de producte en botiga, noves tendències, identificació i coneixement de clients, etc. Com en el cas anterior, també cal dur a la sessió suport electrònic. Aquesta sessió tindrà lloc dilluns 13 de novembre, també de 9.30 a 13.30 h.

 

Les inscripcions es poden realitzar fins al dia 10 d’octubre en el cas del primer taller, i fins al 9 de novembre per assistir a la sessió del novembre. Es pot fer a l’Àrea de Promoció Econòmica, trucant al 972 152 521, o bé al correu electrònic promocioeconomica@roses.cat.

 

Amb aquest programa de formacions, l’Ajuntament aporta coneixements i eines necessaris perquè empresaris i comerciants de la població puguin millorar els seus negocis, augmentar la qualitat dels seus serveis i ser més competitius.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document