Roses segueix implantant l'enllumenat telegestionat per a una major efìciència energètica

L’empresa municipal ROSERSA està treballant en l’ampliació del sistema d’enllumenat públic telegestionat a Roses, en aquesta ocasió en el sector del mercat municipal. Amb aquest, són tres els nous equips telegestionats instal·lats en el què portem d’any, continuant així amb l’ampliació i modernització gradual de l’enllumenat públic de la població.
Roses segueix implantant l'enllumenat telegestionat per a una major efìciència energètica

Equip telegestió

01/08/2019 07:51 -    

El sistema telegestionat permet la gestió a distància mitjançant una web amb informació en temps real i la programació de paràmetres que permeten una major eficàcia i estalvi energètics. Entre les possibilitats que ofereix aquest control remot està la programació astronòmica en l'encesa i apagada de la instal·lació, fet que possibilita reduir l’horari de funcionament únicament a les hores en què l’enllumenat és necessari.

 

Altres millores respecte al sistema tradicional és la informació que ofereix en temps real de consums i tensió elèctrica, l’encesa i apagada de la instal·lació a distància i de manera immediata sense haver de desplaçar operaris als diferents punts d’enllumenat, la consulta d’històrics de consums i l’estabilització o reducció del flux lluminós segons les necessitat de cada moment del dia.

 

A més, el sistema telegestionat permet actuar amb més celeritat en casos d'avaries o per fer l'encesa i l'apagada d'una instal·lació per control remot, com per exemple en les actuacions de focs artificials.

 

Aquest 2019 s'han instal·lat dos equips al passeig marítim que, juntament amb el que s’està instal·lant actualment en el sector del mercat municipal, sumen un total de 19 equips renovats repartits per tot el municipi. El consistori preveu la instal·lació gradual d'aquest sistema en els gairebé 100 quadres d'enllumenat públic existents.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document