Roses segueix millorant el seu front marítim, ara amb l'enjardinament i ordenació de la platja dels Palangrers

L'Ajuntament de Roses ha iniciat les obres de condicionament de l'àrea d'accés a la platja del Palangrers, coneguda també com a platja del Segon Moll. L'espai comptarà amb una zona enjardinada i incorporarà una rampa de connexió a la platja obrint així l'espai i facilitant-ne el pas a persones amb mobilitat reduïda.
02/03/2016 13:26 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les obres que s'acaben d'iniciar consistiran en l'enderroc de la part inicial de l'espigó existent, amb el qual s'aconseguirà l'obertura i espai necessari per incorporar una rampa que donarà accés directe des de l'aparcament fins a la sorra de la platja. D'aquesta manera, es possibilitarà un fàcil accés tant a les persones amb mobilitat reduïda, com als vehicles del servei de neteja de platges.

 

L'ordenació i embelliment de la resta de l'espai s'aconseguirà mantenint l'arbrat i l'actual caràcter de l'espai i incorporant unes plataformes esglaonades, a mena de feixes, que ascendiran fins a la roca. La primera comptarà amb una àrea de descans amb una font, mentre que la resta s'enjardinaran amb la plantació de nous arbres i arbusts propis de la zona. El mur de formigó es revestirà amb un aplacat de pedra per donar uniformitat al conjunt.

 

La superfície total que comprèn l’àmbit d’aquesta actuació és de 258 m2, delimitats des de l’aparcament, el mur de la carretera del Far i la sorra de la platja. Les obres han estat adjudicades per un import de 35.000 euros i disposen d'un termini d'execució de 2 mesos.

 

Aquestes obres corresponen a una primera fase d'arranjament de l'àrea d'accés a la platja dels Palangrers, que properament es veurà completada amb un nou projecte que suposarà la pavimentació, ordenació i enjardinament de les places de l'aparcament adjacent, amb una superfície de 1.925 m2.

 

Amb aquesta projecte el consistori continua adequant paisatgísticament el front marítim rosinc i millorarà la imatge i accés d'un espai turístic i també molt concorregut pel públic local, doncs aquesta platja de petites dimensions és en realitat una “cala” desvinculada de les aglomeracions urbanes.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document