Roses vol premiar l’excel·lència del seu comerç i crea el segell de qualitat “Sempre Roses, comerç tot l’any”

L’Àrea de Promoció Econòmica de Roses engega una nova iniciativa per impulsar el comerç de la població i promoure la seva excel·lència. El segell de qualitat "Sempre Roses, comerç tot l’any", reconeixerà els millors establiments comercials del municipi, distingint aquells que treballen amb bones pràctiques comercials, la selecció del producte, el bon tracte a la clientela i la seva fidelització.
30/11/2022 10:55 -    

Fèlix Llorens, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que "la concessió del certificat estarà avalada per l’Àrea de Promoció Econòmica i permetrà mostrar el distintiu a aquells establiments reconeguts, oferint així un valor afegit a la seva oferta i als seus serveis, i afegint un plus de seguretat i confiança per als clients. Adherir-se a la marca Sempre Roses, comerç tot l’any, representarà doncs una distinció de qualitat comercial".

 

El procediment per certificar els establiments s’iniciarà en breu amb la visita d’una tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica que guiarà els i les comerciants en la preparació per a obtenir el distintiu de qualitat. El procés d’acreditació s’iniciarà amb una avaluació presencial del comerç, a partir de la qual es lliurarà un informe amb recomanacions i un guiatge sobre les possibles àrees de millora detectades. A continuació, Promoció Econòmica farà un seguiment i avaluació dels objectius de millora assolits, per arribar al lliurament final del distintiu "Sempre Roses, comerç tot l’any".

 

Els establiments interessats a obtenir el segell poden posar-se en contacte amb promocioeconomica@roses.cat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document