S’inicia la campanya “Torna a Roses”, una invitació a recuperar les coses importants de la vida

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses engega avui la campanya “Torna a Roses”, una acció promocional que té com a element central un vídeo que evoca els paisatges, les sensacions i les vivències que el municipi permet experimentar, per transmetre un missatge esperançador: ho tornarem a viure.
15/05/2020 12:18 -    

La campanya s’ha iniciat avui divendres, a les 12 del migdia, amb la difusió del vídeo a través de les xarxes socials i webs de Visit Roses i de l’Ajuntament de Roses. Editat en 4 idiomes (català, castellà, anglès i francès), serà també l’element central de les accions promocionals i de comunicació que l’Àrea de Turisme desenvoluparà al llarg de les properes setmanes arreu de l’Estat i al sud de França.

 

La idea central que destaca la campanya és el valor que tenen el paisatge, el mar, la tramuntana, la sorra, la natura o una posta de sol, i la d’envidenciar com, tots aquests elements, són part de nosaltres i ens generen intenses emocions, que sovint només descobrim quan perdem. 

 

A partir d’aquesta idea, el vídeo ofereix un recorregut d’imatges de gran bellesa mostrant banys en cales d'aigües cristal·lines, passejades pels camins de ronda, vistes aèries que mostren tot l’esplendor del Cap de Creus, postes de sol, escenes de navegació o un sopar amb amics gaudint de la gastronomia rosinca, recordant l’espectador que res d’això s’ha perdut i que, després del confinament, Roses tornarà a oferir-nos la millor experiència possible: sentir la vida més que mai. 

 

Un missatge alentador i que posa en valor tot allò que Roses té per oferir quan, després del període de confinament i restriccions viscut a causa de la pandèmia de la Covid-19, visitants i turistes busquin destinacions properes, segures i que permetin gaudir d’activitats a l’aire lliure, primant l’entorn natural i la tranquil·litat. 

 

Podeu visionar el vídeo en aquest enllaç

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document