S’inicia la reforma del carrer Madrid, que ampliarà voreres per millorar l’accessibilitat i seguretat de vianants

Aquesta setmana s’han iniciat les obres del projecte de reforma del carrer Madrid, que transcorre entre la rotonda de l’Oficina de Turisme a l’avinguda de Rhode i la plaça Pep Ventura. La remodelació adequarà aquesta cèntrica via urbana, on predomina l’ús residencial, per facilitar una millor circulació simultània de vehicles i vianants, amb una calçada a un únic nivell i voreres més amples i dotades de vegetació. El projecte compta amb un pressupost de 474.320 € i es preveu que les obres tinguin una durada de 8 mesos.
24/01/2024 10:53 -    

La funció principal del projecte és l’ampliació de voreres per tal de solucionar les deficiències d’accessibilitat actuals, ja que en la majoria de trams del carrer, aquestes voreres tenen una amplada inferior als 80 cm, dificultant el pas de cadires de rodes, cotxets d’infants, etc. L’ampliació prevista posarà fi a aquestes deficiències, harmonitzarà tot l’espai millorant la imatge general del carrer i reduirà els desnivells existents, garantint així la seguretat de tots els vianants.


En total es reformarà una superfície de 2.206 m2, que inclou la totalitat del carrer Madrid (amb 248 m de longitud), i el tram del carrer Sevilla fins al carrer de Lluís Companys. Les obres també s’aprofitaran per eliminar el traçat aeri de la línia elèctrica i la resta de serveis d’aigua, clavegueram, etc, s’adaptaran a les noves característiques del carrer.


Paral·lelament a aquesta actuació, el consistori preveu també iniciar en els propers dies el projecte de la plaça Pep Ventura i carrer Granada, adjacents al carrer Madrid, amb el qual es completarà l’adequació i transformació urbana de tot aquest sector.  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document