S’inicia la renovació d’asfaltatge de 28 carrers de Roses

Avui, dimarts 11 de febrer, s’han iniciat a Roses els treballs d’arranjament i restitució de paviments asfàltics de diversos carrers de la població, dins una nova fase de renovació que en aquesta ocasió inclourà 28 carrers i un total de 19.710 m2 de vials. Aquests treballs formen part de l’anomenat Pla PVIR que l’Àrea d’Infraestructures i Serveis Públics del consistori realitza periòdicament, el qual té per objecte una millora i condicionament continuats de la vialitat a Roses.
11/02/2020 11:40 -    

Els treballs s’inicien a Santa Margarida i s’estendran durant els propers dos mesos a diferents carrers de les urbanitzacions de Mas Oliva, Mas Fumats i Almadrava, així com diferents carrers deteriorats de la zona centre de la població. S’aplicaran tres tipus de renovacions, segons la necessitat que presenten els diferents carrers: restitució de capa d’asfalt existent, estesa d’una nova capa d’asfalt i reparació d’asfalts aixecats a causa d’arrels d’arbres.

 

En el primer grup, on la capa d’asfalt serà restituïda, es troben els carrers Navarra, València, Tarragona, Lisboa, Amsterdam, Luxemburg, Berlín, Ramón y Cajal, Cap Norfeu i Puig Rom, les avingudes de Jaume, de Santa Margarida i de la Gola de l’Estany, les rondes de Circumvalꞏlació i de Miquel Oliva i Prat i les carreteres de les Arenes i del Mas Oliva.

 

Els carrers on s’estendrà una nova capa d'asfalt són Port de Reig, Travessera de la Riera Ginjolers, Viena, Almogàvers, Juan Gris, Vincent Van Gogh i l’aparcament posterior de la Piscina Municipal, mentre que els carrers on es repara l'asfalt aixecat per arrels són Espanya, Punta de Ponent, Londres i carretera de Canyelles.

 

La totalitat de treballs compten amb un pressupost de 281.993 €

 

El Pla PVIR consisteix en la realització periòdica de treballs d’asfaltatge i pavimentació en aquells punts del municipi que presenten signes de deteriorament. La seva finalitat és el desenvolupament gradual de les millores necessàries per garantir la seguretat viària i l’accessibilitat. Els vials que es van incorporant a les millores responen a aquells que presenten un grau de deteriorament més elevat de la calçada, detectats pels serveis tècnics municipals, Rosersa, i a partir de les observacions i informacions aportades per la col·laboració ciutadana.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document