S’inicia la Ruta de les Tapes: 51 restauradors ofereixen les seves creacions des d’avui fins al 9 d’abril
El rotund èxit assolit l’any passat amb la primera edició de la Ruta de les Tapes, ha motivat que el nombre de restauradors inscrits s’hagi doblat en aquesta ocasió, passant dels 25 establiments adherits als 51 d’enguany. Durant 10 dies els carrers de Roses es convertiran en un circuit on cada establiment oferirà als seus clients la possibilitat de degustar una tapa, ideada especialment per a l’ocasió, acompanyada amb una copa de vi de la DO Empordà.
Carpaccio de tonyina muntat en una gamba; pastís de mató amb pa de pessic d’ametlla i taronja; rodelles de filet de porc amb reducció de mòdena, ceba caramel·litzada i allioli de mel; tellines a la planxa amb salsa blanca; cua de rap, musclos i cloïsses i patata sobre una salsa de peix; milfulls de foie amb poma al forn; o filet de vedella amb salsa foie, bacallà i gambes al vi blanc, són només algunes de les creacions ideades pels diferents xefs, les quals es podran degustar al llarg d'aquests deu dies.
El preu de cada tapa amb degustació de vi serà de 2,5 €. Els participants comptaran amb una butlleta on cada establiment estamparà un segell. Qui ompli les nou caselles existents podrà optar al sorteig d'un àpat per a dues persones a l’establiment participant en la campanya que esculli i un lot de vins DO Empordà cedit pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà.
El sorteig se celebrarà diumenge 30 d’abril, a les 12 h, a la plaça de Catalunya de Roses, en el marc de la 4a Mostra del vi DO Empordà Roses, acte integrat dins el programa del Festival Vívid.
Guia Ruta de les Tapes.pdf — Document PDF, 1.09 MB (1142645 bytes)
Accions del document