S’inicien les obres d’ordenació i millora a la platja dels Palangrers

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de remodelació de l’aparcament adjacent a la platja dels Palangrers, amb les quals es completa el projecte de condicionament dels accessos a aquest espai del litoral rosinc realitzat el passat any, que consistiren en l’enjardinament i la incorporació d’una rampa de connexió a la platja. Les obres corresponents a aquesta nova actuació acaben de ser adjudicades, per un import de 82.000 €.
26/01/2018 01:40 -    

Les obres actuals remodelaran l’espai existent entre la carretera del Far, la platja dels Palangrers i el moll de Drassanes, habilitant un aparcament amb 44 places d’estacionament per a vehicles, 12 per a motos i 10 per a bicicletes. A més, el projecte donarà continuïtat a l’itinerari per a vianants des de la vorera de la carretera del Far fins a la mateixa platja.

 

El projecte preveu la pavimentació de l’espai de la zona d’accés i d’aparcament de vehicles amb aglomerat asfàltic, així com de l’espai destinat als vianants amb formigó rentat a l’àcid, que harmonitzarà la imatge amb les voreres del Far i del camí de ronda adjacents. Es plantaran espècies vegetals, tant arbres com arbustos, per embellir el conjunt i s’instal·laran els sistemes de reg i enllumenat i el mobiliari urbà necessaris.

 

La superfície total de l’àmbit d’actuació és de 1.900 m² i tindrà un període de 4 mesos d’execució.

 

Amb aquest projecte el consistori continua adequant paisatgísticament el front marítim rosinc i millorarà la imatge i accés d'un espai turístic i també molt concorregut pel públic local. La platja dels Palangrers, de petites dimensions, es considera la primera “cala” desvinculada del nucli urbà del municipi i rep un gran nombre d’usuaris al llarg de l’any.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document