S’inicien les obres del nou circuit de BTT a la zona esportiva per a totes les edats i nivells

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de moviments de terres per a l’inici de les obres del nou circuit de bicicletes a l’aire lliure situat a la zona esportiva de Roses. Concretament, el nou espai se situa en un terreny de titularitat municipal ubicat a la ronda de Dalt, entre l’escola Montserrat Vayreda i el Camp de Futbol de La Vinyassa. La nova instal·lació permetrà la pràctica de la BTT, enfocada a una vessant lúdica i no competitiva, i està destinada a usuaris de totes les edats i nivells.
16/12/2021 08:19 -    

Roses amplia amb aquest nou projecte el conjunt d’instal·lacions i equipaments esportius municipals de què disposa (camps de futbol de la Vinyassa, piscina coberta, pavelló i pista polivalent coberts, estadi, camps de futbol i vòlei platja, pistes de petanca, skate parc i street workout, rocòdrom…), incorporant un nou circuit de bicicletes BTT de 1.200 m² de superfície.

 

 

El circuit es planteja en un emplaçament sense grans desnivells i superfície horitzontal que es dotarà d’obstacles, corbes i pendents, i que comptarà amb un disseny amb àmplies dimensions per facilitar la llibertat de moviment. El recorregut incorporarà elements com dubbies, altiplans i peralts, així com troncs i pedres per crear els obstacles. Les zones es determinaran per diferents trams d’edat, modalitat i nivell tècnic, de manera que pugui ser utilitzat tant per un usuari experimentat com per un principiant que pugui evolucionar i progressar al següent nivell.

 

 

Les tasques que avui s’han iniciat consistiran en l’anivellament i aportació de terres necessaris, la formació de pendents, el perfilat i comptactat de materials i la col·locació d’elements i cartelleria, així com la formació d’una xarxa de drenatge soterrada per a l’evacuació de les aigües pluvials. El pressupost amb què compta el projecte és de 44.515 € i es preveu que les obres tinguin una durada de 2 mesos.

 

 

Verònica Medina, regidora d’Esports de l’Ajuntament, remarca que "des de l'àrea d'Esports sentim una gran satisfacció per posar a l'abast de tothom aquest projecte que servirà per a consolidar l'esport local com a eina de transmissió de valors. Continuem treballant per unes instal·lacions diverses, segures i innovadores pel gaudi de la nostra gent".

 

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document