S’inicien les obres del nou edifici per millorar usos i accessos de la zona esportiva de Roses

L’Ajuntament de Roses inicia aquesta setmana les obres del nou equipament a la zona esportiva de la població, consistent en un edifici de serveis higiènics annex a la Pista Polivalent, el qual donarà servei a les necessitats d’aquest espai per a l’organització d’esdeveniments i espectacles de gran capacitat. El projecte incidirà també en la renovació i millora dels accessos al Camp d’Esports Municipal.
23/05/2018 16:48 -    

El projecte consisteix en la construcció d’un edifici de planta baixa de 120 m2, que se situarà davant de la façana est de la Pista Polivalent. El seu interior es distribuirà en 4 mòduls sanitaris, que poden funcionar independentment en funció de les necessitats de cada moment. Cada mòdul contindrà 6 cabines, un bany adaptat i 2 lavabos. Un altre espai serà destinat a infermeria.

Pel que fa a l’exterior, l’enderroc de la construcció destinada al control d’accessos del Camp d’Esports i de l’escala existents actualment, possibilitaran millorar l’accessibilitat a aquest camp amb la incorporació d’una rampa. Es preveu també l’adequació dels espais exteriors de tot el conjunt format per la Pista Polivalent, el nou edifici de serveis, el Camp d'Esports i l'aparcament proper, amb diferents superfícies pavimentades amb formigó de color i parterres enjardinats que donaran una continuïtat més harmoniosa al conjunt i una imatge més atractiva.

 

El pressupost amb què compta l’execució d’aquestes obres és de 311.360€, i es preveu una durada aproximada al voltant dels 6 mesos.

Amb aquest projecte es dona continuïtat a l’ampliació i millora de serveis de la zona esportiva. La pista annexa al Pavelló Municipal es es va cobrir l'any 2010 per respondre la demanda creixent en l’ús d’instal·lacions esportives a la població. Per ampliar la seva funcionalitat, durant l'any 2013 s'hi van dur a terme una sèrie d'actuacions fins a convertir-la en pista polivalent, apta per a la realització d’esdeveniments múltiples, a més del purament esportius. Ara, la incorporació del nou edifici de serveis higiènics que permetrà albergar esdeveniments i espectacles de gran capacitat, reforça aquest caràcter multifuncional de la Pista Polivalent.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document