S’obre la convocatòria per a bars i restaurants que vulguin participar en la II Ruta de les Tapes de Roses

L’Ajuntament de Roses organitzarà, entre el 31 de març i el 9 d’abril la segona edició de la Ruta de la Tapes. La iniciativa, que assolí un gran èxit de públic durant l’edició 2016, i que comptà amb la participació de 25 establiments adherits, torna a oferir la campanya als restauradors de la població per donar a conèixer la riquesa gastronòmica del municipi i la producció enològica de la DO Empordà. Els bars i restaurants interessats a participar en la propera edició poden apuntar-se fins al 13 de febrer.
20/01/2017 12:50 -    

La Ruta de les Tapes es planteja com un circuit gastronòmic on els establiments adherits ofereixen la degustació d’una tapa preparada especialment per a l’ocasió, acompanyada amb una copa de vi de la DO Empordà, a un preu econòmic. Vilatans i visitants poden així conèixer durant deu dies les tapes i especialitats dels restauradors de la població.

 

Després dels bons resultats assolits en la passada edició, l’Ajuntament torna a apostar per aquest model, per promocionar la gastronomia rosinca i atreure visitants fora de temporada, en col·laboració amb el sector privat. Es vol dinamitzar econòmicament els establiments de restauració de Roses, i oferir un atractiu al municipi a aquells que hi viuen i el visiten fora de la temporada d’estiu.

 

Els establiments interessats a participar poden presentar la seva inscripció (fitxa de participació i document d’adhesió) que poden trobar a l’apartat de l’Àrea de Promoció Econòmica de la web municipal www.roses.cat, abans del dia 13 de febrer. La documentació es pot presentar presencialment a les oficines del número 1 del carrer Madrid, o bé a través del correu electrònic promocioeconomica@roses.cat.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document