S’obren les inscripcions al curs d’estiu de les llars d’infants municipals

Els propers 15 i 16 de juny, tindran lloc les inscripcions del curs d’estiu que l’Ajuntament de Roses ofereix els mesos de juliol i agost a les Llars d’infants municipals El Franquet i Cavallet de Mar. El servei està destinat a infants que durant aquest curs hagin estat matriculats a alguna de les dues llars i que, a data 1 de juliol, hagin complert 1 any. Les inscripcions es podran realitzar a través de la web inscripcions.roses.cat.
09/06/2020 11:22 -    

L’horari del curs serà de 9 a 14 h i de 15 a 17 h, tot i que de 8 a 9 h s’ofereix servei d’acollida per a aquelles famílies que ho necessitin. Pel que fa a l’horari de tarda (de 15 a 17 h), aquest es mantindrà sempre i quan hi hagi un mínim de 5 infants fixes inscrits. Al migdia, de 12 a 15, hi haurà servei de menjador.


Pel que fa al lloc de realització, si els alumnes inscrits superen la quantitat de 50 infants, les activitats es duran a terme a les dues llars, mentre que en cas de no arribar a aquesta xifra, el curs es realitzarà únicament a la llar d’infants El Franquet.


Poden inscriure’s els alumnes matriculats a les llars d’infants municipals durant aquest curs 2019-2020 i que tinguin complert un any l’1 de juliol, dia en què s’iniciarà el curs d’estiu. Les inscripcions es poden fer a la web inscripcions.roses.cat, a partir de les 9.30 h de dilluns 15 de juny i també durant el dia 16.


Els curs es realitzarà seguint els requeriments establerts per les autoritats sanitàries, tal i com indica el regidor d’Ensenyament de Roses, Marc Danés: "les darreres setmanes hem treballat per poder oferir el servei de casal d'estiu a les llars d'infants, però sempre posant en el centre de les nostres decisions el benestar emocional i de salut dels infants. Ara que podem garantir aquestes mesures de seguretat i benestar és quan podem oferir aquest servei tan necessari pels ciutadans de Roses".

 

Podeu consultar el procediment d'inscripció, preus, bonificacions... en el document adjunt

 

PDF document icon INSCRIPCIONS CURS ESTIU LLARS D'INFANTS.pdf — Document PDF, 1.61 MB (1692810 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document