S’obren les inscripcions del Summer Camp i dels cursos de natació d’estiu de la Piscina de Roses

El dia 29 d’abril la Piscina Municipal de Roses obrirà les inscripcions generals per participar en els cursos de natació d’estiu i en el casal Summer Camp que l’equipament organitza durant els mesos de juliol i agost. En el cas d’abonats a la Piscina i de participants als cursos de natació 2023/2024, s’obrirà un període d’inscripció preferencial del 22 al 25 d’abril. Tota la informació està disponible a www.piscinaroses.cat.
19/04/2024 12:48 -    

A partir de l’1 de juliol, i fins al 30 d’agost, la Piscina Municipal de Roses (PMR) organitzarà una sèrie d’activitats estructurades en els apartats següents:

 

CURSOS INTENSIUS DE NATACIÓ

Com cada estiu, s’ofereixen els cursos de natació per a totes les edats i els nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults. Els cursos d’educació infantil, primària i els de joves són intensius, de dilluns a divendres, tots ubicats en franges de tarda. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure el juliol i/o l’agost.

 

SUMMER CAMP

Es tracta d’un campus d’estiu basat en cinc eixos: l’activitat esportiva i de lleure (pàdel, tennis, jocs esportius...), les activitats aquàtiques, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. S’adreça a nens i nenes de P5 d’educació infantil a 1r d’ESO (curs 2023/2024). Es faran grups segons l’edat i es programa de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h (arribada entre 8.45 i 9 h, i recollida entre 13 i 13.30 h), amb servei de menjador opcional. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina Municipal, amb els complements del Club Tennis Roses i de l’Institut Cap Norfeu, La proposta compta amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i el professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

 

PACK FITNESS

Presentarà més de 50 sessions a la setmana de condicionament físic i salut. Hi trobareu Spinning®, aiguagim, Pilates, Zumba®, esquena i salut, hipopressius, tonificació, TRX®... i també activitats de fitness a la platja! A mitjans de juny tindrem la graella d’estiu a punt a la nostra web piscinaroses.cat!

 

INSCRIPCIONS

Per als cursos de natació i el Summer Camp, cal remarcar que a la nostra web ja hi ha tota la informació, i que el període d’inscripcions generals comença el dia 29 d’abril. També cal remarcar que del 22 al 25 d’abril hi ha el període preferencial per als abonats a la Piscina i participants als cursos de natació 23/24 (en qualsevol dels 3 trimestres).

 

DESCOMPTES

També cal destacar els descomptes següents en les activitats d’estiu:

  • Persones abonades a la PMR:

-30% en el preu dels cursos de natació i -15% en el preu del Summer Camp.

  • Participants cursos 23/24 de la PMR, germans, famílies nombroses o monoparentals:

-15% en el preu del Summer Camp.+ INFORMACIÓ: www.piscinaroses.cat

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document