S’obren les inscripcions del transport escolar 2020-2021, que s’adapta a les mesures de prevenció anticovid

El proper dilluns 24 d’agost, el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses obre el període d’inscripcions per a aquelles famílies interessades en fer ús del servei de transport escolar durant el curs 2020-2021. El servei permet el desplaçament dels alumnes de primària tant des del centre com des de diferents urbanitzacions del municipi a les escoles públiques de Roses. El transport s’iniciarà el proper mes de setembre adoptant les mesures de distància social i ús de mascareta per garantir la seguretat.
21/08/2020 10:30 -    

L'Ajuntament de Roses posa a disposició dels escolars del municipi dues rutes de transport escolar amb les quals dóna resposta a les necessitats de desplaçament que puguin tenir les famílies, englobant tant el centre com les urbanitzacions de la població. D’una banda, la línia 1 realitza el recorregut La Garriga, El Cortijo i urbanització de Santa Margarita fins a les escoles Vicens Vives, Narcís Monturiol, Els Grecs i Montserrat Vayreda. La línia 2, per la seva banda, comunica aquests mateixos centres escolars amb les urbanitzacions Mas Fumats, Mas Boscà, Mas Mates i nucli urbà.


Les inscripcions es poden realitzar a partir de dilluns demanant cita prèvia al Departament d’Ensenyament per mail (ensenyament@roses.cat), o bé trucant al telèfon 972 25 24 00, i restaran obertes al llarg del curs escolar o fins a esgotar places. La documentació que cal adjuntar en el moment de realitzar la inscripció és el DNI del pare/mare/tutor, el número de compte bancari i una fotografia mida carnet del menor. El preu el servei és de 26,50 € mensuals, o de 16 € si només es fa ús d'un trajecte diari (anada o tornada).


El proper curs el servei s’adaptarà a les mesures de protecció necessàries, per la qual cosa serà obligatori l’ús de mascareta i mantenir la distància social entre unitats familiars a la parada de l’autobús. A més, les famílies hauran de signar una declaració responsable comprometent-se a no portar l’infant al servei en cas que aquest presenti simptomatologia compatible amb la Covid-19.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document