S’obren les inscripcions per a bars i restaurants que vulguin participar en la Ruta de les Tapes de Roses 2023

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses organitzarà el 2023 una nova edició de l’exitosa campanya enogastronòmica ‘Ruta de les Tapes de Roses i del Vi DO Empordà’, que tindrà lloc entre el 17 i el 26 de març. Els bars i restaurants interessats a participar poden inscriure’s fins al proper 27 de gener a través del formulari que poden trobar a la web rosesgastronomia.cat.
20/12/2022 08:48 -    

La Ruta de les Tapes torna a oferir als restauradors de la població l’oportunitat de donar a conèixer els seus establiments i oferta culinària, alhora que promocionar la riquesa gastronòmica del municipi i la producció enològica de la DO Empordà. Durant els 10 dies que dura la campanya, vilatans i visitants poden gaudir d’un interessant circuit gastronòmic, tot degustant les tapes i especialitats que ofereixen els restauradors, acompanyades amb una copa de vi. Per adherir-se a la campanya els interessats poder fer arribar el full d'adhesió que trobaran a la web www.rosesgastronomia.cat al correu electrònic rutatapes@roses.cat.

 

Des de la seva primera edició, l’any 2016, el nombre d’establiments adherits a la campanya no ha deixat de créixer, passant dels 25 establiments inicials a la vuitantena de les darreres edicions celebrades. L’afluència de públic ha anat també en augment, arribant-se l’any 2019 al rècord de 193.000 tapes servides.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document