S’obren les inscripcions per participar a les Travessies de Natació de Roses

A partir d’avui, 1 d’agost, s'obren les inscripcions per participar en les tradicionals Travessies de Natació de Roses, que enguany arriben a la seva 28a edició, en el cas de la Travessia Local, i 77a edició, en el de la Travessia al Port de Roses. Aquest estiu les competicions tindran lloc els propers 11 i 15 d’agost, respectivament.
01/08/2013 07:35 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La primera cita tindrà lloc el proper 11 d’agost (11 h), amb la celebració de la 28a Travessia Local de Natació- Trofeu Enric Badosa, organitzada per l'Àrea d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de Roses amb la col·laboració de la Piscina de Roses i el GEN, i que comptarà amb una distància total de 700 metres. El recorregut consistirà en donar la volta als dos espigons de la Riera Ginjolers, sortint des de la platja de la Punta i arribant a la platja Nova. En aquesta travessia, tot i que la participació està oberta a tothom, l’opció a premi recau només en els nedadors i nedadores nascuts o empadronats a Roses.  

Les inscripcions de la Travessia Local són gratuïtes i es realitzaran exclusivament de manera anticipada a la Piscina Municipal de Roses, de l'1 fins al 9 d'agost a les 19 h. Es poden realitzar online a través del web de la piscina (www.piscinaroses.cat), o bé de forma presencial a la mateixa instal·lació. 

Per altra banda, el proper dijous 15 d’agost, se celebrarà la 77ª Travessia de Natació al Port de Roses. Enguany és organitzada pel Grup d’Esports Nàutics de Roses (GEN) i presenta un nou recorregut. Hi haurà dues distàncies: una de 750 m per a la categoria aleví, amb sortida a les 10 h, i una altra de 1.500 m per a la resta de participants, amb sortida a les 11h. Tant la sortida com l’arribada de les dues distàncies, seran al GEN Roses (Port Esportiu).  

Les inscripcions de la Travessia al Port es realitzaran exclusivament online de manera anticipada, de l’1 al 13 d’agost, a través de www.piscinaroses.cat o de www.genroses.cat. El preu de la inscripció és de 10 €, i tots els participants s’enduran un obsequi de regal.

 

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb la Piscina Municipal (972 45 97 60) o bé amb el GEN (972 25 70 03).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document