Seguretat, salut, alimentació i noves tecnologies, en el nou cicle de xerrades per a gent gran de Roses

El proper dimecres 21 de gener, tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses la primera de les xerrades que l'Ajuntament de Roses organitzarà aquest 2015 destinades a la gent gran del municipi. Temàtiques com alimentació, medicació, la salut del cor i les malalties cardiovasculars, la seguretat a la llar o les noves tecnologies, centraran les primeres activitats. Aquest primer cicle de xerrades tindrà lloc fins al proper mes de maig, amb l'organització d'una xerrada mensual.
19/01/2015 14:34 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Fruit de les sessions realitzades pel Consell Sectorial de Gent Gran de Roses, integrat per casals d'avis, entitats i associacions d'aquest àmbit i el propi consistori rosinc, on una de les propostes plantejades ha estat la d'apropar a la gent gran del municipi el coneixement de diferents professionals sobre aspectes i temàtiques que puguin millorar la seva qualitat de vida, l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament engega aquesta temporada 2015 un nou cicle de xerrades.

 

Les activitats tindran lloc un cop al mes i comptaran amb la participació de professionals de diferents àmbits, que aportaran la informació necessària per fomentar i mantenir hàbits de vida saludable, actituds actives, bons hàbits alimentaris, o pràctiques i consells de seguretat per a gent gran.

 

La primera de les xerrades tindrà lloc el proper dimecres 21 de gener i anirà a càrrec del doctor Ter, qui oferirà la seva primera conferència sobre alimentació i medicació, mentre que la segona l'oferirà el 18 de febrer. Proseguirà el cicle el doctor Paz (dimecres, 18 de març, amb la xerrada “Com cuidar el cor i les malalties cardiovasculars”. Dimecres 22 d'abril, la Policia Local de Roses parlarà sobre “Seguretat a la llar” i, tancant el cicle, Edgar Tarrés, del departament de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament, oferirà un taller pràctic sobre “Què fer amb el mòbil i amb facebook”.

 

Totes les xerrades són d'accés lliure i es faran, els dies indicats, al hall del Teatre Municipal a les 16.30 h.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document