Seleccionats els finalistes que optaran als premis de la Nit de l'Esport 2015

Roses celebrarà el proper 4 de desembre una nova edició de la “Nit de l'Esport”, celebració amb la qual l'Ajuntament ret homenatge als esportistes i clubs que han destacat de manera més significativa al llarg de l'any. Els organitzadors compten ja amb els candidats finalistes de cadascuna de les categories convocades, que enguany són les següents: Esportista més destacat, Equip més destacat, Títol de Promoció de l'Esport, Projecció Esportiva i Trajectòria Esportiva.
20/11/2015 11:20 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Roses celebrarà enguany la quarta edició consecutiva de la Nit de l'Esport, amb la qual l'Ajuntament reconeix els clubs i esportistes que han destacat i assolit els èxits més remarcables durant l'any o temporada esportiva. La festa esdevé cada any una oportunitat única per concentrar i retre homenatge a les persones del municipi que amb el seu esforç, dedicació i afany de superació, competeixen en les diferents disciplines esportives, ja sigui individualment o en equip.

 

Durant la celebració, que tornarà a tenir lloc al Teatre Municipal de Roses, es concediran les distincions esportives corresponents a aquest any 2015, les quals es troben dividides en 5 categories: a l'Esportista més destacat/ada de l'any, a l'Equip més destacat, al títol de Promoció de l'esport, al títol de Projecció esportiva i a la Trajectòria esportiva.

 

El consell Sectorial de l'Esport de Roses (òrgan de participació ciutadana creat l'any 2013 que aglutina els diferents agents implicats en el món de l'esport rosinc) ha tornat a convidar enguany a clubs i entitats esportius del municipi, perquè fossin ells mateixos qui proposessin els candidats als premis 2015. Finalment, els candidats més votats han estat els seleccionats com a finalistes de les diferents categories.

 

Els finalistes que optaran a “Esportista més destacat” són el taekwondista Joan Jorquera, el jugador de futbol platja Ismail Chaabouchi i la jugadora de bàsquet Anna Jòdar. En la categoria “Equip més destacat”, es troben l'equip Juvenil A de l'Agrupació Esportiva Roses, el Júnior Masculí A del Club de Bàsquet Roses i l'Equip Surfcàsting Duo del Club de Pesca Esportiva Roses.

 

 

En reconeixement pel treball realitzat en la “Promoció de l'Esport”, són finalistes l'Associació Excursionista de Roses Cabirols, el Club d'Atletisme Roses i el Club Ciclista Roses, mentre que en la categoria “Projecció Esportiva” opten al premi la jugadora de bàsquet Laia Moya, el jugador de voleibol Ferran Morató i Oliver Pérez, jugador d'escacs. Per últim, el corredor Xavi Llamas, el jugador d'hanbol Eduard Berta i el triatleta Juan Carlos del Barrio, optaran al títol de “Trajectòria Esportiva”.

 

Podeu consultar els mèrits i títols de cada finalista en el llibret adjunt.

PDF document icon festa_esport_2015.pdf — Document PDF, 291 KB (298847 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document