Sessió informativa sobre els estudis de Batxibac, que es consoliden a l’Institut Illa de Rodes

L'Institut Illa de Rodes realitzarà el proper dimarts, 30 d’abril, una reunió de presentació per a les famílies i alumnat interessat en els estudis de Batxibac, els quals donen l’opció d'obtenir una doble titulació: el batxillerat i el baccalauréat francès. La sessió tindrà lloc a les 19 hores, a la mediateca del centre.
24/04/2019 12:56 -    

L’Institut Illa de Rodes de Roses disposarà el curs 2019-2020, per sisena vegada consecutiva, de l'oferta de la doble titulació Batxillerat - Baccalauréat, anomenada Batxibac. El programa Batxibacc permet a l'alumnat de batxillerat obtenir la doble titulació batxillerat – baccalauréat si cursa un terç de l’horari en llengua francesa, incorpora al seu currículum les matèries Llengua i literatura francesa i Història de França i supera una prova externa.

 

Per accedir al Batxibacc l'alumnat ha de demostrar un nivell bàsic de francès, equivalent al B1 del Marc Europeu de Referència per a les Llengües. L’objectiu és que en acabar l’etapa l’alumnat hagi assolit en llengua francesa almenys el nivell B2 del Marc Europeu de Referència per a les Llengües.

 

L'alumnat cursa algunes matèries en llengua francesa, i d'altres en català o castellà, estudiant els continguts propis del Batxillerat (assignatures comunes, assignatures de modalitat i/o optatives i treball de recerca - en llengua francesa-), així com les matèries de Llengua i Literatura Francesa i Història de França.

 

A més, l’alumne obté crèdits acadèmics amb activitats realitzades en un entorn cultural i lingüístic en Llengua francesa, com estades d'estudis a França o en un país francòfon; estada de treball en una empresa; voluntariat en entitats culturals, socials o humanitàries; o participació en conferències o col·loquis en Llengua francesa.

 

Els joves i famílies interessats en aquesta oferta educativa, podran conèixer tots els detalls en la sessió que celebrarà l’institut Illa de Rodes el proper 30 d’abril, a les 19 h.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document