Sessions de dinamització de la Via Brava de Roses

Vies Braves organitza els propers dissabtes 4, 18 i 25 de juliol, i 1, 8, 15 i 29 d'agost, sessions de dinamització i trobades per nedar a la Via Brava de Roses. Les activitats donaran a conèixer les característiques de la natació en aigües obertes i les possibilitats que ofereix de practicar esport descobrint alhora un entorn natural privilegiat
30/06/2015 10:48 -    

Vies Braves és una xarxa pública d'itineraris marins a la Costa Brava destinada a la pràctica d'activitats esportives, lúdiques i pedagògiques. Aquests itineraris, que transcorren paral·lels als camins de ronda, estan senyalitzats i abalisats, i permeten gaudir i explorar el litoral des del mar de forma segura.

 

Les sessions que es realitzaran a la Via Brava de Roses durant aquest estiu són gratuïtes i obertes a tots els públics. Les sessions de dinamització (18 de juliol, 1 i 15 d'agost), estan pensades per a la iniciació a la natació en aigües obertes. Pel que fa a les trobades per nedar (4 i 25 de juliol i 8 i 29 d'agost), promouen la pràctica en grup de la natació d'aigües obertes.

 

Totes les sessions tindran lloc els dies indicats, a les 10 h. El punt de trobada és la platja dels Palangrers de Roses. Les dues activitats estan dirigides per monitors qualificats i formats. Per assistir a alguna de les jornades només cal escriure un correu electrònic a dinamitzacions@viesbraves.com i indicar nom, cognoms, edat, i dia de la sessió en què es vol participar.


Més informació a:

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document