Sessions virtuals a la carta, nou servei de la Piscina Municipal de Roses

Des d’aquesta setmana, la Piscina Municipal de Roses posa a disposició de les persones abonades un nou servei de sessions virtuals a la carta. Conduïdes pels propis monitors de l’equipament i enregistrades a la sala d’activitats de la Piscina amb qualitat d’imatge i so, cada setmana s’afegiran noves classes perquè els usuaris que no puguin assistir a les classes presencials o es quedin sense plaça, puguin seguir-les des de casa.
09/02/2021 12:05 -    

Classes de Tono, Strong, TRX, GAC, Zumba, Pilates,... de forma totalment gratuïta per als abonats, són les que s’oferiran a través de la web de l’equipament. Així doncs, només cal que l’usuari accedeixi a www.piscinaroses.cat, s’identifiqui com a persona abonada amb les seves dades (nom d’usuari i contrasenya) i accedeixi a l’apartat «Virtuals PMR- Virtuals a la carta», on podrà triar el tipus d’activitat i escollir la sessió que l’interessa. Cada setmana s’aniran penjant dues noves classes, que s’uniran a l’oferta ja existent.

 

Aquest servei s’afegeix a «Streamings PMR», des d’on la Piscina ofereix sessions en directe en situacions de tancament de la instal·lació per restriccions sanitàries, i «Virtuals EntRena’t» una aplicació on es poden obtenir sessions genèriques d'altres monitors i monitores per a tots els gustos i objectius i també rutines d'entrenament per fer a casa sense o amb ben poc material.

 

Es tracta de tres opcions adaptades a les necessitats dels darrers mesos, que volen facilitar la pràctica del fitness i de les activitats dirigides que s’ofereixen habitualment des de l’equipament, perquè tots els usuaris i usuàries puguin continuar practicant esport i fent salut des de casa, ja sigui a través del mòbil, tauleta, ordinador o TV.

 

Recordeu que disposeu de tota la informació actualitzada de la Piscina de Roses a: www.piscinaroses.cat

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document