Si et quedes amb mi... Més avantatges d’estiu a la Piscina de Roses!

Sota el lema “Si et quedes amb mi”, la Piscina Municipal de Roses oferirà una sèrie d’avantatges extres als seus abonats durant els mesos de juliol i agost, com activitats a l'aire lliure gratuïtes, descomptes en el preu d'entrades per a familiars, material de regal, servei de monitoratge per a infants, descomptes en els campus que l'equipament organitza aquest estiu, o entrades gratuïtes per al Parc Aquàtic Aquabrava.
13/05/2015 08:25 -    

Outdoor fitness.

És la nova aposta de la Piscina per als mesos d’estiu i és totalment gratuïta per als abonats. Has fet running per la Ciutadella de Roses? Has nedat la Via Brava? Has fet tonificació o Pilates a la platja? No pots deixar escapar les sessions d’Outdoor fitness d’aquest estiu: Beach Fit, Run Ciutadella, Swim Via Brava i Aquatló. Són activitats exclusives per als abonats i dirigides pels professionals en l’esport i la salut de l'equipament. Les reserves de plaça s’hauran de fer a través de la plataforma de reserves en línia.

 

Entrades a 3 euros

Els familiars dels abonats menors de 16 anys podran gaudir de la Piscina de Roses durant el juliol i l’agost per només 3 € l’entrada. Només caldrà que accedeixin a la instal·lació acompanyats de la persona que és abonada.

 

Repte estiu

Tots aquells abonats que durant els mesos de juliol i agost acumulin 24 sessions de Pack fitness s’enduran un regal exclusiu. Podran triar entre una motxilla o una samarreta tècnica amb un disseny únic “Piscina de Roses”. Cal tenir en compte que les activitats Outdoor no comptabilitzen per al repte d’estiu.

 

Espai joc

Durant l’estiu, de dilluns a divendres, i entre les 18 i les 20 h, tots els abonats que ho desitgin podran gaudir de l’esport a la Piscina de Roses mentre els seus fills s’ho passen pipa fent tallers i activitats esportives o recreatives. Els abonats/ades, podran deixar el seu fill/filla al Pavelló amb la supervisió de monitors qualificats i titulats mentre fa esport i salut a la Piscina de Roses. S'ha de reservar plaça a través de la plataforma en línia per una hora, de 18 a 19 h o de 19 a 20 h.


Descompte en els Campus

Les persones que estiguin donades d'alta durant l'estiu tindran un descompte del 10% en la inscripció dels seus fills per a qualsevol dels Campus de la Piscina de Roses: Natació & English, Campus Jove Natació & English o Campus de Natació Sincronitzada.

 

Aquabrava

Les persones abonades tindran un 2x1 en les dates següents: 20 i 21 de juny, 5 i 6 de setembre. Han de mostrar el DNI i el tiquet descompte que cal recollir a la recepció de la Piscina de Roses. I, durant tot l’estiu, tindran un descompte del 10% presentant el carnet d’abonat amb el DNI.

 

Invitacions

Els abonats que durant el juliol i l’agost estiguin donats d’alta s’enduran, al setembre, 2 invitacions per convidar a qui vulguin a fer esport i salut a la Piscina de Roses.

 

Més informació a www.piscinaroses.cat

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document