S'inicien les obres de remodelació de la plaça de l'Empordà i el seu entorn

Aquest matí s'han iniciat a Roses les obres del projecte de reurbanització de la zona de la placeta de l'Empordà i entorns, que inclourà un tram de l'avinguda Tarragona i un altre del carrer Girona, així com les seves voreres i el parterre separador. Les obres, que duraran uns 4 mesos, implicaran talls de circulació i itineraris alternatius que seran degudament senyalitzats.
06/03/2015 14:10 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La realització d'aquest projecte respon a la voluntat municipal a urbanitzar i dotar d'una millor imatge aquesta plaça i les voreres adjacents, fent que actuï com a punt de connexió entre els dos equipaments existents del Teatre i la Biblioteca, al mateix temps que s'optimitzaran la circulació viaria i el pas peatonal de tot l'àmbit.

 

El soterrament dels contenidors de brossa existents i la creació d'un lloc d'estada amb zones d'ombra i descans també s'inclouen en el projecte, per tal d'assolir la millora estètica i qualitativa d'aquest espai del centre de la població.

 

L'àmbit de l'actuació inclourà el carrer Tarragona des de la plaça del Teatre fins al carrer de Marià Benlliure, incloses les seves voreres i el parterre que el separa de l'aparcament adjacent, així com l'espai existent entre el carrer Capità Ariza i l'avinguda de Barcelona. Tot el conjunt suposa una superfície de 2.016 m2, dels quals el 25% es destinaran a calçades (504 m2), un 45% a voreres (907 m2) i el 30% restant a zones verdes (604m2). Es col·locaran 5 nous arbres a part d’arbustos en la superfície considerada zona verda i 8 nous punts de lluminàries.

 

El projecte tindrà un cost total de 296.450 € i es preveu que les obres tinguin una durada de 4 mesos.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document