Subvencions per a l’adequació de terrasses a l’ordenança d’ocupació de via pública

Els establiments interessats a concórrer en la convocatòria de subvencions anual que l’Ajuntament convoca per a la millora de la qualitat de les terrasses i la seva adequació a l’ordenança municipal d’ocupació de via pública, poden presentar les seves sol·licituds fins al 31 de juliol.
11/06/2020 10:46 -    

Aquesta convocatòria s’emmarca en el programa Roses posa’t guapa de millora de paisatge urbà. Cal recordar que, independentment a aquests ajuts de caràcter anual, l’Ajuntament de Roses ha aprovat per a aquest 2020 dues línies de subvencions més (en aquest cas per a l’adquisició de material higiènic i de seguretat dels establiments de la restauració, comerç i serveis), per fer front a les despeses addicionals generades arrel de la crisi sanitària de la Covid-19. En aquest cas, el termini de presentació de sol·licituds encara no s’ha obert (prevista per a finals de juny o principis de juliol).

 

Pel que fa a la línia d’ajuts dirigida al compliment de la normativa de les terrasses de vetlladors annexes a establiments hostalers, són subvencionables les despeses en taules, cadires, para-sols, tendals, etc, quan aquests siguin adquirits per substituir materials que no s’adeqüen a l’ordenança de via pública.

 

Poden concórrer a aquesta convocatòria les persones, físiques o jurídiques, que siguin titulars de la llicència d'ocupació de la via pública. Les quanties de les subvencions s’estableixen en el 40% del pressupost, amb un límit màxim de 2.000 € per local i un mínim de 200 €. La partida destinada aquest 2020 pel consistori rosinc a aquest programa d’ajuts és de 25.000 €

 

Podeu consultar tots els requisits, procediment de sol·licituds, terminis, etc, a les bases de la convocatòria, clicant aquí.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document