Subvencions per a l’adequació de terrasses a l’ordenança d’ocupació de via pública

Els establiments interessats a concórrer en la convocatòria de subvencions anual que l’Ajuntament de Roses convoca per a la millora de la qualitat de les terrasses a la via pública del sector hostaler i la seva adequació a la normativa, poden presentar les seves sol·licituds entre l’1 d’abril i el 31 de maig.
31/03/2021 10:10 -    

Aquesta convocatòria s’emmarca en el programa Roses posa’t guapa de millora de paisatge urbà i està dirigida a subvencionar les inversions dels establiments per al compliment de la normativa de les terrasses de vetlladors annexes a establiments hostalers. Són subvencionables les despeses en taules, cadires, para-sols, tendals, etc, quan aquests siguin adquirits per substituir materials que no s’adeqüen a l’ordenança de via pública.

 

 

Poden concórrer a aquesta convocatòria les persones, físiques o jurídiques, que siguin titulars de la llicència d'ocupació de la via pública. Les quanties de les subvencions s’estableixen en el 40% del pressupost, amb un límit màxim de 2.000 € per local i un mínim de 200 €. Cal que el pressupost mínim invertit en les millores sigui de 500€. La partida destinada aquest 2021 pel consistori rosinc a aquest programa d’ajuts és de 25.000 €

 

 

Podeu consultar tots els requisits, procediment de sol·licituds, terminis, etc, a les bases de la convocatòria, clicant aquí.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document