Tallers d’aparadorisme i d’interiorisme comercial proposen eines perquè el comerç de Roses inspiri i sedueixi tot l’any

L’Àrea de Promoció Econòmica ofereix el proper mes de juny dos tallers adreçats als comerciants de Roses: un d’aparadorisme que porta per títol Al juny... posa color al teu aparador! i el taller Interiorisme comercial, quan comerç i disseny s’uneixen. Tindran lloc els dimecres 8 i 15 de juny respectivament i ambdós s’emmarquen en les subvencions de les «Jornades divulgatives de la Cambra de Comerç de Girona».
30/05/2022 09:03 -    

Aquesta acció forma part del programa d’activitats organitzades per l’Ajuntament amb la voluntat de professionalitzar el sector del comerç, modernitzar els establiments i desenvolupar idees de negoci dirigides i ajustades a les necessitats dels consumidors i dels clients actuals, especialment en l’actualització dels establiments en l’àmbit digital.

Amb aquest objectiu, i sota el lema "Fem que els comerços de Roses inspirin i sedueixin tot l’any", s’organitzen periòdicament a Roses els Tallers de Comerç, que enguany emprenen una nova edició amb aquestes dues accions formatives. Cada taller tindrà una durada de dues hores i es realitzaran de 9 a 11 h.

Les activitats aniran a càrrec d’Ana Chacón Corrales, farmacèutica, aparadorista, visual merchandiser i creadora de la Girasola, agència amb la qual ajuda al petit comerç a potenciar la seva comunicació visual, donant-li les eines necessàries per a gestionar-la i potenciant els seus aparadors per a aconseguir que siguin el seu millor mitjà per a comunicar i seduir.

Les inscripcions es poden realitzar a promocioeconomica@roses.cat abans del dia del 4 de juny.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document