Talls de trànsit a la Rambla Ginjolers amb motiu de les obres d'urbanització

Amb motiu de les obres d'urbanització que s'estan duent a la Rambla de la Riera Ginjolers de Roses, a partir de demà, dimecres 21 de gener, el trànsit rodat quedarà tallat en diferents punts de la seva àrea de confluència. Concretament, els dos trams afectats seran la circulació que transcorre des del carrer Girona en direcció al carrer Puigrom, en un sentit, i des de la Travessera de la Riera al carrer Tarragona, de l'altre. La Policia Local i el contractista de l'obra senyalitzaran oportunament aquestes restriccions, així com els itineraris alternatius.
Talls de trànsit a la Rambla Ginjolers amb motiu de les obres d'urbanització

Talls de trànsit

20/01/2015 12:25 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Es preveu que aquesta alteració en la circulació es mantingui durant uns dos mesos. El tall de trànsit es fa necessari a causa de les obres d'urbanització que s'estan duent a la Rambla de la Riera Ginjolers, que ara inicien la seva segona fase d'execució, corresponent a les voreres de existents entre els carrers detallats i a la qual seguiran les següents fases planificades fins a culminar la urbanització de tot l'espai. Fins al moment, ha estat ja finalitzada la primera fase corresponent a la creació del vial central de la Rambla.

 

En total, el projecte afectarà una àrea de més de 15.000 m2. El projecte suposarà l'embelliment i d'aquest important espai del centre de la població i suposarà la substitució i nova instal·lació de les diferents xarxes de serveis, la reordenació vial amb dues àmplies voreres a tocar de les façanes dels edificis i un vial en dos sentits de circulació en la part central, la plantació d'arbrat creant un cordó verd i l'ampliació de les zones d'estada i jocs infantils existents seguint els suggeriments i propostes aportats pel Consell d'Infants.

 

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document