Torna el joc Roses Tour Familiar

L’Àrea de Turisme de Roses reinicia aquesta setmana Roses Tour Familiar, una activitat que implica les famílies i els nens i nenes que visiten el municipi en el coneixement de les possibilitats culturals, naturals, esportives i de lleure que els ofereix Roses. L’activitat s’emmarca en la programació de Roses com a destinació certificada en Platja en Família per l’Agència Catalana de Turisme.
26/04/2023 13:05 -    

Roses Tour Familiar és un joc gratuït que es distribueix a l’Oficina de Turisme que consta de deu proves de pas per incentivar el coneixement de Roses, educar en un turisme cultural i sostenible, fer exercici físic, desconnectar del món virtual i afavorir estones d’oci familiar de qualitat.

 

A través de deu fitxes amb senzilles endevinalles, els infants i les seves famílies poden descobrir deu punts d’interès de Roses. Per participar-hi cal anar presencialment a cadascun dels indrets indicats, des d’on es pot completar la prova de pas reproduint a la fitxa corresponent la placa en relleu que es troba a cada localització.

 

Una vegada s’han aconseguit les deu proves de pas, els participants poden retornar a l’ Oficina de Turisme, on seran obsequiats com a reconeixement pel seu esforç i habilitat. El premi consisteix en un lot de marxandatge de Roses renovat i descomptes i gratuïtats a diverses empreses de Roses certificades amb la marca de Platja en Família de l’Agència Catalana de Turisme. Les empreses col·laboradores enguany són: Aquabrava, Minigolf Greens, Bicicletas y Rutas, Els Blaus de Roses i Roses Expres.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document