Torna l’Empordà als Aparadors, que celebrarà desenes d’activitats a les botigues els caps de setmana d’octubre

44 botigues i 21 productors de Roses, Figueres, La Jonquera, Castelló d’Empúries, Llançà, L’Escala i Cadaqués treballen plegats en aquesta nova edició de l’Empordà Als Aparadors. La campanya, que arriba a la seva 3a edició, promociona i dona a conèixer comerços i productors de la comarca i promou noves xarxes de col·laboració entre empreses i entre municipis.
30/09/2022 09:27 -    

Durant tots els cap de setmana del mes d’octubre, l’Empordà Als Aparadors omplirà d’activitats 44 comerços de Roses, Figueres, La Jonquera, Castelló d’Empúries, Llançà, L’Escala i Cadaqués, gràcies a l’activitat de 21 productors gastro-alimentaris.

 

La campanya


Aquest 2022, ja sense restriccions per la pandèmia,
l’Empordà Als Aparadors canvia el format o se centrarà a dur a terme activitats presencials als comerços participants. El funcionament és el següent: cada cap de setmana del mes d’octubre, un o dos municipis acolliran a les seves botigues participants tastos i mostres gastro-alimentàries dels productors implicats al llarg de tot el dia. Les activitats es faran en horaris esglaonats de manera que els visitants puguin gaudir de totes les propostes.

 

El tret de sortida serà el dissabte 1 d’octubre a Llançà, on se celebraran activitats tant al Port com a la Vila; el cap de setmana del 7 i 8 serà el torn de Figueres i Roses, respectivament; el 13, 14 i 15 d’octubre l’acció es concentrarà a Figueres; el 21 i 22 d’octubre arribarà el moment de Castelló d’Empúries i Cadaqués; i la campanya finalitzarà el 28 i 29 d’octubre a La Jonquera i L’Escala.

 

A Roses les activitats tindran lloc a Perruqueria de la O (mostra de galetes La Barceloneta), Strena’t (tast de Peixos Mar Pla), Mach (tast de la ginebra Noray), Grup Espai Mobles (tast de confitures de Ca la Conxita ), Mach- av. Montserrat (oli verge extra d’Agroli- Avi Jaume), Magic Closet (tast de confitures del Rebost de l’Empordanet) i Botiga Esther (tast del Celler la Vinyeta).

 

Sortejos


L’altra novetat és que enguany es duran a terme dos sortejos entre el públic. Un primer, a través d’Instagram i de la campanya (@emporda.aparadors), que demanarà la interacció dels usuaris amb una publicació específica i que sortejarà una experiència a l’Alt Empordà. I un altre presencial a les botigues fins a l’1 de novembre, en què caldrà dipositar unes butlletes degudament emplenades en unes urnes que es trobaran als comerços participants, i el qual sortejarà xecs-regal de productes o serveis valorats entre 13 i 30 euros.

 

L’Empordà als Aparadors està organitzat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb els ajuntaments de Castelló d’Empúries, l’Escala, Figueres, la Jonquera, Llançà i Roses, i la col·laboració de l’Ajuntament de Cadaqués, Empordà Turisme, l’Associació de Professionals d’Activitats Turístiques de Cadaqués, Comerç Castelló, UBET de l’Escala, Comerç Figueres, Jonquera Comerç, l’Associació de Comerciants de la Zona Nord de la Jonquera, l’Associació de Comerciants Els Límits-El Portús, l’Associació de Comerciants de Llançà, i l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus.

 

Podeu consultar les activitats en el programa adjunt.


PDF document icon Programa Empordà aparadors.pdf — Document PDF, 1.10 MB (1150859 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document