Tornen els «Tallers de comerç» per millorar la competitivitat del sector comercial de Roses.

15/09/2023 09:53 -    

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ja té apunt la seva oferta formativa de tardor per al sector comerç i ofereix una nova edició dels «Tallers de comerç».

Les activitats estan adreçades a persones que treballen o volen treballar en el sector del comerç i de serveis a peu de carrer.

S’ofereixen eines i formació per a la seva professionalització, per millorar la competitivitat dels seus establiments i conèixer experiències d’èxit a través de l’activitat del Retail tour.

Les sessions formatives de la present edició seran les següents:

 

  • El 25 de setembre La clau amb valor empresarial amb Anna Rojas.

Tractarà sobre l’alineació de valors empresa-treballador i prendre consciència de la importància de seleccionar correctament al treballador, per a aconseguir la felicitat de l’empresari i del contractat.

 

  • El 23 d’octubre – Millora la comunicació, motivació i actitud positiva amb Núria Balliu.Tenir més autoconeixement de les pròpies habilitats comunicatives per tal de millorar-les. Identificar actituds professionals eficaces per a la millora de la comunicació i la motivació. Conèixer i practicar estratègies de comunicació assertiva.

Les dues sessions seran en format híbrid: presencial a Ca l’Anita (Plaça Sant Pere, 1) i en línia, de 09:00h a 11:00 h.  

Les inscripcions es faran a https://jornades.feslabossa.cat, per més informació al telèfon 972418520 (Cambra de Comerç de Girona).

A més de les sessions formatives, el dia 5 d’octubre hi haurà un Retail Tour. L’activitat consisteix en una sortida guiada en una ciutat comercial de referència, per tal de que els comerciants puguin conèixer de primera mà experiències d’èxit a partir de les quals aplicar canvis en els seus negocis o en el model associatiu del seu municipi.

En aquesta ocasió, es visita la ciutat de Sitges i coincidirà amb la 56a edició del Festival Internacional de cinema fantàstic de Catalunya que es celebra cada any en aquesta població. També lligat amb aquest esdeveniment la campanya comercial «Comerç Fantàstic i Festival de  Cinema de Sitges». Durant el trajecte s’impartirà una formació teòrica: « Explorant les oportunitats del comerç local de Roses».

Totes les activitats són gratuïtes. Les persones interessades en inscriure’s al Retail Tour poden informar-se i inscriure’s a l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses ( C/ Madrid, 1 – telèfon 972152521).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document