Tornen els tallers per millorar la competitivitat del sector comercial de Roses

L'Àrea de Promoció Econòmica de Roses ja té a punt la seva oferta formativa de tardor per al sector del comerç i ofereix, entre el 7 d’octubre i el 16 de novembre, una nova edició dels ‘Tallers de Comerç’. Les activitats estan destinades a persones que treballen o volen treballar en el sector del comerç i de serveis a peu de carrer i ofereix eines i formació per a la seva professionalització, millorar la competitivitat dels seus establiments o conèixer experiències d’èxit a través de l’activitat Retail Tour.
29/09/2022 12:08 -    

Les sessions formatives de la present edició tractaran entorn als ajuts per a la digitalització de negocis (7 d’octubre), el nou model de venda Retail (17 d’octubre), funcionament de la factura electrònica (7 de novembre) i oferirà una jornada, el 16 de novembre, per ajudar els comerciants a preparar els seus establiments per al Nadal, amb tècniques d’estratègies de venda, aparadorisme i creativitat.

 

A més, el 25 d’octubre, i després de l’èxit i bona valoració d’experiències anteriors, el programa oferirà un Retail Tour, en aquesta ocasió a la ciutat de Granollers. L’activitat consisteix en una sortida guiada a una ciutat comercial de referència, per tal de què els comerciants puguin conèixer de primera mà experiències d'èxit a partir de les quals aplicar canvis en els seus negocis o en el model associatiu del seu municipi.

 

Totes les activitats són gratuïtes. Les persones interessades poden informar-se inscriure’s a l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses (carrer Madrid, 1 / De dilluns a divendres de 9 a 14 h / Tel: 972 152 521.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document