Tot a punt per a la celebració de la Nit de l'Esport a Roses

Demà dissabte, 30 de novembre (20 h), el Teatre Municipal de Roses acollirà la celebració de la “II Nit de l'Esport”, organitzada per l'àrea d'Esports del consistori rosinc. Durant l'acte es donaran a conèixer els guanyadors de les 6 distincions convocades enguany: a l'esportista més destacat/ada de l'any, a l'equip més destacat, al títol de promoció de l'esport, al títol de projecció esportiva, a la trajectòria esportiva i, per últim, a la menció especial.
29/11/2013 09:55 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb aquest acte, Roses vol retre homenatge als seus esportistes i reconèixer trajectòria i mèrits esportius assolits per rosincs i rosinques durant la darrera temporada. La vetllada comptarà amb l'assistència de Josep Pujols, delegat territorial de la Secretaria General de l'Esport, i de Pere Giró, conseller d'Esports del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, a més de les autoritats locals.

 

El lliurament de distincions anirà acompanyat d'exhibicions esportives, a càrrec dels nens i nenes de l'escola esportiva municipal i del grup d'aerodansa i zumba de la Piscina Municipal,

 

Els candidats

 

La proposta dels candidats ha anat a càrrec de clubs i entitats esportius del municipi, cadascun dels quals podia presentar un candidat per categoria. Posteriorment, el Consell Sectorial de l'Esport (òrgan de participació ciutadana de recent creació que aglutina els diferents agents implicats en el món de l'esport rosinc), va proposar, debatre i avaluar les diferents propostes durant la seva sessió celebrada el passat 8 d'octubre, i va traslladar el llistat de candidats definitius al jurat dels premis.

 

El passat 22 d'octubre, aquest jurat (integrat per l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan; la regidora d'Esports, Anna Jorquera; el cap del Departament d'Esports, Lluís Noguer; el conseller d'Esports del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Pere Giró; i el periodista esportiu Jesús Navarro), va proposar els finalistes de cadascuna de les categories:

 

Esportista de l'any: Xavi Llamas (atletisme)

Nacho Armillas (motonàutica-jet ski)

Joan Jorquera (taekwondo).

 

Equip de l'any: Equip sènior femení CB Roses

Equip aleví “B” AE Roses

Equip sènior masculí CB Roses.

 

Promoció de l'esport: Club d'Atletisme Roses

Associació Escolar Illa de Rodes

Grup d'Esports Nàutics

 

Projecció esportiva: Joan Jorquera (taekwondo)

Anna Jódar (bàsquet)

Zakaria Aatani (natació)

 

Trajectòria esportiva: Xavi Bosma (vòlei platja)

Dolors Pujol (bàsquet)

Manel Pedreira (esports nàutics).

 

Per últim, es reserva una menció especial per a aquella persona o entitat que a criteri del jurat, sigui mereixedora d'una distinció especial en el món de l'esport.

 

Els guanyadors, que es donaran a conèixer demà, rebran com a distinció una rèplica en bronze de l'obra realitzada per l'escultor rosinc Antonio Sánchez Santiago amb motiu de la Festa de l'Esport celebrada l'any 2007.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document